CE Proof
BENELUX
HomeContact
ce proof


Over ons

Algemeen

Notified body

CE Keuring

Online aanvraag

Aankoopkeuring

Download/links
     
     
   
  Notified body

Een derde partij, die bekend staat als de Notified Body, moet overeenstemming nagaan. Een Notified Body is een door de overheid aangewezen instantie. Controle door een NoBo vindt plaats bij alle modules, met uitzondering van die gevallen wanneer een fabrikant module A of C toepast.  Het is duidelijk dat deze modules bij een zg. relatief laag risico product behoren. Vaartuigen in alle andere modules en bestaande vaartuigen (zg. Post Construction Assesment (PCA))zijn verplicht zich te onderwerpen aan externe verificatie. Klikt u hier voor een overzicht van de Modules waarbinnen certificatie kan plaats vinden.

In de Benelux is Tom van den Heuvel, namens CEproof Nederland aangewezen als CE inspector voor het internationale HPI. Klikt u hier voor de internetsite van HPI.

Wij worden op de hoogte gehouden van aanpassingen en de laatste ISO normen en de regelgeving.

Wij kunnen voor u de communicatie met de Notified body verzorgen. CEproof voert de inspectie uit en levert alle vereiste informatie en documentatie aan voor het CE certificaat. De prijsstelling van HPI is concurrerend. Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen

HPI Notified Body


(terug naar boven)
fr5